GLOBAL ART GIFTS is one of the few manufacturers that has a design team

New & produk panas

Yen kasengsem ing produk kita, hubungi kita kita luwih seneng nadhahi cilik, panjalukan paling gedhé utawa paling mboten umum.

We are looking nerusake kanggo nggawé tahan sesambetan bisnis karo sampeyan ing mangsa cedhak.

bab & Gifts Art Global

WHO kita

Gifts Art Global Co., Ltd. Founded 2010, GAG wis ngarahke ing dadi partner, penasehat project paling lan ngewangi sampeyan entuk luwih values.Main produk: Medal lan Award, Keychain, Dog tag, bukaan botol lan stopper, Golf garpu lan clip kupluk, Bookmark, clip Tie, pigura foto, Kulkas magnet, Sabuk gesper, kothak Jewelry, peparingé natal lan peparingé Kartun, etc.

 

MARKET WE dadi:

GSport lan acara penghargaan, Kartun lan Ads promosi, Wisata lan oleh-oleh Wisata, peparingé Bisnis lan Anggur, etc
Sastranegara: QUALITY, PROFESSIONAL, DESIGN, CREATIVE, SERVICE
Quality: Minangka kepinteran inti kita, iku wis menang kita dateng lan hubungan bisnis stabil mbentuk kita klien. Kita bakal ora malah luwih apik ing mangsa.
Professional: We see professional as our foundation for we have 8+ years’ experience and workers and dedicated team with 15+ years’ in this field.
Desain: GIFTS ART GLOBAL salah siji saka sawetara manufaktur sing wis tim desain. We nindakake loro-lorone produksi lan desain dening dhéwé. Designs adhedhasar tren pasar lan ngasilaké produk kualitas sing luwih dhuwur, sing mbantu sampeyan nggedhekake bisnis!
Creative: pengalaman sugih Kita ora winates kanggo gawé, nanging pasar banget. gagasan Creative lan desain dening Gifts Art Global bakal bantuan menang pasar!
Service: Kita nandheske, 12 jam dina, 6 days a week lan layanan sawise-sales banget

ndeleng

We & klien nyaranake

Yen kasengsem ing produk kita, hubungi kita kita luwih seneng nadhahi cilik, panjalukan paling gedhé utawa paling mboten umum.

We are looking nerusake kanggo nggawé tahan sesambetan bisnis karo sampeyan ing mangsa cedhak.

  • $RXH~1@~BM`W3EXQIQ[W1LH
  • 61`0NLK`JRF5XNXE@LW`0V8
  • NVO}B}W3~A)0@SXXP31FZJ0
X

Quick Question & Win Sample

Q: How many pieces of this combine helmet medals?

Filling the correct answer you may have chance to get it!