GLOBAL ART GIFTS is one of the few manufacturers that has a design team
Free Desain Service

Custom desain Free Beer Botol bukaan

GIFTS ART GLOBAL salah siji saka sawetara manufaktur sing wis tim desain.

standar Product

  • Material Seng alloy / Kuningan / Tembaga / Iron / Aluminium / Stainless steel / PVC, etc
  • Size Ukuran Normal utawa selaras
  • MOQ Ana
  • Logo 2D / 3D, siji sisih utawa pindho lorone
  • Khusus Spinner / Pemanen / Kabèh 3D / mencorong ing peteng, etc
  • Plate Gold / Silver / Tembaga / Black / Paint, etc
  • Warna Printing / Soft lapisan untu kang atos / Hard lapisan untu kang atos / Translucent lapisan untu kang atos / Glitter / Glow / Crystal / Paper stiker, etc
  • Lampiran Pin / Ribbon / Chain, ndeleng ngisor Gambar
  • Packing kertu OPP / PP / Paper / tas Velvet / kothak Gift, utawa selaras
  • Wektu Sample Biasane 7-10 dina, supaya urgent 3-5 dina
  • Wektu produksi Biasane 15-18 dina, supaya urgent 7-10 dina
  • Kapal FedEx / DHL / UPS / TNT / AIE / SEA, DDP utawa DDU kabeh sing kasedhiya
  • FOB port Shenzhen, Guangdong
  • Pembayaran item TT, Western Union, PayPal

kita & informasi kontak

Yen sampeyan duwe kapentingan ing produk kita, mangga ninggalake pesen


captcha
X

Quick Question & Win Sample

Q: How many pieces of this combine helmet medals?

Filling the correct answer you may have chance to get it!