Anyar & produk panas

Mun anjeun resep produk urang, mangga ngahubungan kami salaku kami leuwih ti senang nampung pangleutikna, requests pangbadagna atawa paling ilahar.

Kami néangan maju ka ngadegkeun lila-abadi hubungan bisnis sareng anjeun dina mangsa nu bakal datang.

ngeunaan & Kado Seni Global

Saha urang

Kado Seni Global Co., Ltd. Ngadeg 2010, banyol geus fokus dina janten pasangan, panasehat proyék pangalusna anjeun sarta nulungan anjeun ngahontal luhur values.Main produk: Medali na Award, Keychain, Dog tag, opener Botol jeung cocok, Golf garpu jeung klip hat, Bookmark, klip dasi, pigura Poto, fridge magnet, Beubeur ngaitkeun, kotak Jilbab, hadiah Natal jeung hadiah Kartun, jsb

 

Pasar URANG dilayanan:

GSport sarta acara panghargaan, Kartun jeung Iklan promosi, Libur jeung Cindera Mata Wisata, hadiah Usaha na Anggur, jsb
Strategi: kualitas, profésional, desain, kréatif, layanan
Quality: Salaku kompetensi inti urang, eta geus meunang urang teh percaya sarta bisnis stabil formulir hubungan klien urang. Urang bakal ngalakukeun sanajan hadé dina mangsa nu bakal datang.
Professional: We see professional as our foundation for we have 8+ years’ experience and workers and dedicated team with 15+ years’ in this field.
Desain: hadiah ART global nyaéta salah sahiji ti saeutik pabrik anu miboga tim desain. Urang ngalakukeun duanana produksi jeung desain ku urang sorangan. Desain dumasar tren pasar sarta ngahasilkeun produk kualitas luhur, nu mantuan Anjeun ngalegaan bisnis!
Kreatif: pangalaman euyeub kami henteu dugi ka ngahasilkeun, tapi pasar teuing. Gagasan kréatif jeung desain ku Kado Seni Global baris mantuan anjeun meunang pasar nu!
Service: kami keukeuh, 12 jam sapoé, 6 poé hiji minggu na jasa saatos-jualan unggulan

tingali leuwih

Urang & klien nyarankeun

Mun anjeun resep produk urang, mangga ngahubungan kami salaku kami leuwih ti senang nampung pangleutikna, requests pangbadagna atawa paling ilahar.

Kami néangan maju ka ngadegkeun lila-abadi hubungan bisnis sareng anjeun dina mangsa nu bakal datang.

Ngan 3 Hambalan ka Cokot Awesome Medali anjeun!

Anjeun bisa meunangkeun ngaréspon dina 24 jam!
Bébas Desain Kiwari