Global Art Gifts Co., Ltd.
Global Art Gifts Co., Ltd.
En av få produsenter som har et designteam

Gjør deg klar til å løpe ditt livs løp med våre tilpassede gradient maratonmedaljer!

Gjør deg klar til å løpe ditt livs løp med våre egendefinerte gradient maratonmedaljer ! Hvis du har vært en maratonløper, vet du hvordan det er å krysse målstreken og ta den hardt opptjente medaljen din . Men hva om jeg fortalte deg at vår nye teknologi for tilpassede medaljer kan gjøre medaljene dine enda mer spesielle?

Innføringen av nanoplateringsteknologi har vært en velsignelse for maratonløpere overalt. Denne fantastiske nye beleggsteknologien lar oss lage mer holdbare og sterkere medaljer. Ikke bare er finisher-medaljen et symbol på ditt harde arbeid og engasjement, men den vil forbli intakt i lang tid fremover.

Som leverandør av konkurransemedaljer med et internt designteam og en uavhengig fabrikk , er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre produktene våre på. Vi har nylig prøvd denne nye belegningsteknikken , og resultatene var utrolige. Gradientbelegget på medaljene våre er nå vakrere enn noen gang.

Men hva betyr dette for maratonarrangører? For det første betyr dette at du ikke lenger trenger å bekymre deg for at belegget på arrangementsmedaljene dine falmer eller flasser. Med nano-plating-teknologi vil medaljene dine vare evig. Ikke bare vil dette spare deg for penger , men det vil sikre at løperne dine stolt kan vise frem medaljene sine i årene som kommer.

Så hva er det egentlig som gjør vår nye teknologi bedre? Vel, alt avhenger av styrken og holdbarheten til belegget. Nano-pletteringsteknologi skaper et sterkere belegg som er mindre sannsynlig å flise eller falme over tid. Dette betyr at du kan være rolig og vite at medaljene dine vil se flotte ut i årene som kommer.

Avslutningsvis er vår nye teknologi for tilpassede medaljer en game changer for både maratonløpere og arrangører. Med et sterkere og mer holdbart belegg vil disse medaljene fortsette å skinne over tid, og gi løpere noe å sette pris på i årene som kommer. Hvis du leter etter det beste medaljebelegget for arrangementer på markedet, trenger du ikke lete lenger enn vår nanoplateringsteknologi. hva venter du på? Gjør deg klar til å delta i ditt livs løp med våre fantastiske egendefinerte gradient maratonmedaljer !

Hvis du leter etter en rimelig måte å forbedre fastheten til metallgavebelegg på, snakk med meg om det: alieen@globalartgifts.com

  • www.linkedin.com/in/alien-customedals

    Alieen Jia: 

    Alieen er en ekspert som hjelper ledere i arrangementsbransjen over hele verden med å tilpasse MEDALJER. Og har rik erfaring innen hotselgende merker og utfordringsmynter.


  • Innleggstid: 23. april 2023