Global Art Meaalofa Co., Ltd.
Global Art Meaalofa Co., Ltd.
O se tasi o nai tagata gaosi oloa ei ai se au mamanu

Sauni e tamo'e le tuuga o lou olaga ma a matou pine fa'asolo marathon masani!

Sauni e tamo'e le tuuga o lou olaga ma a matou pine fa'asolo marathon masani ! Afai sa avea oe ma se tagata tamo'e marathon, e te iloa pe faape'ī le laasia o le tini ma maua ai lau pine na maua . Ae fa'afefea pe a ou fai atu ia te oe o la matou tekinolosi fou mo pine masani e mafai ona sili atu le faʻapitoa o au pine?

O le faʻalauiloaina o tekinolosi nanoplating ua avea ma faʻamanuiaga mo tagata tamoʻe marathon i soʻo se mea. O lenei tekinolosi faʻalava foue mafai ai ona tatou faia ni pine sili atu ona umi ma malolosi. E le gata o lau pine fa'ai'u o se fa'ailoga o lou galue malosi ma lou fa'amaoni, ae o le a tumau pea mo se taimi umi a sau.

I le avea ai o se faʻatau pine faʻatauvaʻa faʻatasi ai ma se au faʻataʻitaʻiga i totonu o le fale ma se fale gaosimea tutoʻatasi , matou te sailia pea ni auala fou e faʻaleleia ai a matou oloa. Na matou fa'ata'ita'iina talu ai nei lenei fou coating technique and the results were incredible. The gradient coating of our medals is now more beautiful than ever.

Ae o le a le uiga o lenei mea mo le faʻatulagaina o malafoni? Mo le amataga, o lona uiga e te le toe popole e uiga i le ufiufi o lau mea na tupu pine ua mou atu pe pa'u. Faatasi ai ma tekinolosi nano-plating, o au pine o le a tumau e faavavau. E le gata o lenei mea o le a sefe ai oe tupe , ae o le a mautinoa ai e mafai e au taʻavale ona faʻaalia ma le mitamita a latou pine mo tausaga a sau.

O le a tonu la le mea e sili atu ai a tatou tekinolosi fou? Ia, e faʻalagolago uma lava i le malosi ma le tumau o le ufiufi. Nano-plating technology e fa'atupuina ai se fa'apipi'i malosi e fa'aitiitia ai le pa'u pe mou atu ile taimi. O lona uiga e mafai ona e malolo faigofie i le iloaina o au pine o le a manaia mo tausaga a sau.

I le fa'ai'uga, o la tatou tekonolosi fou mo pine fa'aleaganu'u o se suiga o ta'aloga mo tamo'e marathon ma fa'alapotopotoga tutusa. Faatasi ai ma le malosi, sili atu le umi o le ufiufi , o nei pine o le a faʻaauau pea ona susulu i le aluga o taimi, e tuʻuina atu ai i tagata tamoʻe se mea e faapelepele i ai mo tausaga a sau. Afai o lo'o e su'eina se fa'ailoga pine pine sili ona lelei i luga o le maketi, aua e te toe va'ai nai lo le matou nanoplating technology. o le a le mea o lo'o e fa'atali? Sauni e ulu atu i le tuuga o lou olaga ma a matou pine fa'asolo marathon masani !

Afai o loʻo e suʻeina se auala taugofie e faʻaleleia ai le saoasaoa o faʻaofuofu meaalofa uʻamea, talanoa mai ia te aʻu e uiga i ai: alieen@globalartgifts.com

  • www.linkedin.com/in/alieen-custommedals

    Alieen Jia: 

    Alieen o se tagata poto faapitoa e fesoasoani i taʻitaʻi o pisinisi i le lalolagi atoa e faʻavasega MEDALS. Ma e tele lona poto masani i pine fa'atau fa'atau & tupe lu'i.


  • Taimi meli: Apr-23-2023